Adrenalinové centrum Yellow Point - Špindlerův mlýn

(1696)

YELLOW POINT je sportovní a vzdělávací agentura, která vám umožňuje objevovat adrenalinové zážitky a zdokonalovat svoje dovednosti v letních i zimních sportech.

V létě nás najdete v srdci Krkonoš ve Špindlerově Mlýně, kde hned při příjezdu můžete vyzkoušet ZIP LINE – 125 metrů dlouhý přejezd podél přehrady Labská ve výšce 40 metrů. Pokud by vám to nestačilo, můžete se spustit po laně ze středu přehrady a naučit se základy SLAŇOVÁNÍ.

S Yellow pointem můžete každý den zažít jedinečné zážitky. V ADVENTURE PARKU si najdou zábavu i ty nejmenší. Naleznete zde ART CENTRUM PUNTÍK, odkud si děti mohou odnést vlastnoručně vyrobený dárek. Vyřádí se kreativně, ale i fyzicky na hřišti na mini Zip Line, boulderové i lezecké stěně nebo houpačkách a skluzavkách. Netradiční zábavu vám zajistí bungee trampolína nebo AQUAROLLER a AQUAZORBING, kde si vyzkoušíte chůzi po vodě. Dominantou Adventure parku je však jedna z nejvyšších OBŘÍCH HOUPAČEK v Evropě. Zažijete přetížení, stav beztíže i volný pád.

Novinkou Adventure parku je první CYKLO ŠKOLA ve Špindlerově Mlýně. KRKONOŠSKÁ BAJKOVNA šíří pozitivní vztah k jízdě na kole napříč generacemi a rozvíjí cyklistické dovednosti dětí i dospělých, začátečníků i pokročilých. Vyzkoušejte nově vystavěný pumptrack nebo skills centrum se spoustou překážek.

Pokud chcete poznat Špindlerův Mlýn a okolí, půjčte si horská kola, ELEKTROKOLA nebo elektrické koloběžky a projeďte to tu křížem krážem. K dispozici jsou vám klasické i on line mapy s doporučenými trasami, které vám nabídnou ty nejhezčí výlety. Také můžete vyzkoušet KOLOBĚŽKOVOU DRÁHU z Erlebachovy boudy zpět do centra dlouhou 10 km.

Ještě furt vám chybí pořádný adrenalin? Rezervujte si VÝLET NA ČTYŘKOLKÁCH. Náš instruktor vás vezme na 60 km výlet do Podkrkonoší na ty nejhezčí místa, kam byste se sami určitě nepodívali. Cesto - necestou, polem, lesem na kvalitní silné čtyřkolce!

Yellow point vytvoří a zorganizuje také pro firemní klientelu nezapomenutelný TEAMBUILDING či celý EVENT dotažený do puntíku. Firemní setkání už nebudou nuda, my vám totiž zajistíme zábavu po celou dobu dle vašich představ.

www.yellow-point.cz

www.krkonosskabajkovna.cz

 

 
 
 
 




zpět
Webing.cz - webdesign, webhosting Infotip.cz - informační a vyhledávací server Copyright © 2008 - 2024 Tip na výlet